Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Snitele De Pui Cu Fulgi De Porumb

Snitele De Pui Cu Fulgi De Porumb. Crusta ar trebui să devină aurie după doar 5 minute (pe fiecare parte). Venim in ajutorul dumneavoastra cu o altfel de reteta pentru snitel: Snitele de pui cu fulgi de porumb. Parintii mei faceau snitele cu pesmet, insa mie imi place crusta mai crocanta asa ca am facut snitel de pui cu fulgi de porumb. Servește șnițelele crocante alături de salate din.

600 g piept de curcan feliat 200 g fulgi de porumb 50 g pesmet 350 g iaurt sare piper usturoi praf ulei de floarea soarelui. Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. File de pui, sare, condimente speciale; Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se. 2 bucati piept de pui, sare, piper, 2 oua, 100 g fulgi de porumb, faina, ulei pentru prajit.

Rețetă Pentru Snitele De Pui In Crusta De Fulgi De Porumb Cu Bucataras Ro
Rețetă Pentru Snitele De Pui In Crusta De Fulgi De Porumb Cu Bucataras Ro Source from : https://craftlog.com/ro/gatit/ext-snitele-de-pui-in-crusta-de-fulgi-de-porumb-FrkH
Daca preferi crusta mai crocanta, trebuie sa incerci reteta de snitele cu fulgi de porumb. Crusta ar trebui să devină aurie după doar 5 minute (pe fiecare parte). Se taie carnea felii si se bate usor. Mod de preparare snitele de pui cu fulgi de porumb: Se pot praji in ulei, vor fi mai mpi si mai suculente bucatile de pui.

Pieptul de pui se spala, se taie si se bate cu ciocanul pentru snitele.

Reteta de snitel de pui cu fulgi de porumb este o varianta delicioasa si usor de preparat. Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. Mod de preparare snitele de pui cu fulgi de porumb: Pesmetul se pune pe o farfurie lata. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel.

Parintii mei faceau snitele cu pesmet, insa mie imi place crusta mai crocanta asa ca am facut snitel de pui cu fulgi de porumb. Cu siguranță, fiecare are o rețetă preferată pentru șnițele, până la urmă sunt ușor de făcut. Se condimenteaza cu sare si piper. Ingrediente pentru snitelele cu fulgi de porumb. Crusta ar trebui să devină aurie după doar 5 minute (pe fiecare parte).

Snitele Din Fulgi De Porumb Cornflake Crispy Strips Madeline Ro
Snitele Din Fulgi De Porumb Cornflake Crispy Strips Madeline Ro Source from : https://madeline.ro/snitele-din-fulgi-de-porumb/
Mod de preparare snitele de pui cu fulgi de porumb: 1 piept de pui mare, 3 oua, sare, piper, boia, 300ml lapte, faina, fulgi de porumb, ulei pentru prajit. Pesmetul se pune pe o farfurie lata. Reteta de snitel de pui cu fulgi de porumb este o varianta delicioasa si usor de preparat. Cu siguranță, fiecare are o rețetă preferată pentru șnițele, până la urmă sunt ușor de făcut.

Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine) bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne.

Cred ca aceasta reteta este foarte cunoscuta. Mod de preparare snitele de pui cu fulgi de porumb: Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se. Ingrediente 1 ou 500 g carne tocata de pui 300 g smantana 30 g orez 1 legatura marar sare piper mod de preparare orezul se fierbe in apa cu sare Ai nevoie deci de fulgi de porumb simpli, fără zahăr sau alte arome în compoziție.

Pieptul de pui se spala, se taie si se bate cu ciocanul pentru snitele. Spălăm pieptul de pui și îndepărtăm excesul de grăsime. Șnițelele se rumenesc pe ambele părți în ulei încins până devin crocante la exterior. Aceasta este un pic diferita fata de retetele anterioare deoarece foloseste cateva ingrediente in plus. Reteta de snitel de pui cu fulgi de porumb este o varianta delicioasa si usor de preparat.

Sniţel In Fulgi De Porumb Si Orez Cu Legume
Sniţel In Fulgi De Porumb Si Orez Cu Legume Source from : http://www.povarenok.md/cartea-retetelor/snitel-in-fulgi-de-porumb-si-orez-cu-legume
100 g fulgi de porumb. Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele, se bat, apoi se presara sare. 400 gr piept de pui 1 ceapa 1 lgt sare 1/4 lgt piper boia dulce 3 oua 4 lg faina ulei pentru prajit. Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine) bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne. Șnițelele se rumenesc pe ambele părți în ulei încins până devin crocante la exterior.

Ingrediente pentru snitelele cu fulgi de porumb.

Spălăm pieptul de pui și îndepărtăm excesul de grăsime. Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte. Se portioneaza pieptul de pui pentru snitele, se bat, apoi se presara sare. Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se condimenteaza cu sare si piper.

Posting Komentar untuk "Snitele De Pui Cu Fulgi De Porumb"