Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Retete De Zacusca De Vinete

Retete De Zacusca De Vinete. Toamna este sezonul în care gospodinele toamna bate la uşă, iar gospodinele îşi umplu cămara cu bunătăţi. Această reţetă de zacuscă de vinete cu roșii şi ardei nu este una prea simplă, însă zacusca făcută după înainte să vă apucaţi efectiv de amestecarea ingredientelor pentru reteta de zacusca de vinete, puteţi să vă împărţiţi munca pe mai multe zile. Zacusca de legume (fara coacerea vinetelor si a ardeilor). Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! 1.tăiați vinetele curățate de coajă și cepele în cubulețe.

Mai multe retete de conserve pentru iarna gasiti aici. Vinetele și gogoșarii se coc întotdeauna la foc deschis și probabil acest aspect o face să fie foarte bună și aromată în același timp. Zacusca de vinete cu morcovi. De ileana, duminică, 26 septembrie 2010, 09:09. Am pregatit o portie de zacusca (ies in jur de 32 de borcane de 400g) undeva pe la sfarsitul lui august.

Zacusca De Vinete Reteta Mamei Mele Savori Urbane Recipe Vegetarian Recipes Baby Food Recipes Cooking Recipes
Zacusca De Vinete Reteta Mamei Mele Savori Urbane Recipe Vegetarian Recipes Baby Food Recipes Cooking Recipes Source from : https://ro.pinterest.com/pin/731272058220706915/
Vinetele spalate se gauresc in diferite locuri cu varful subtire al unui cutit si se pun la copt in cuptor cu ardeii. Salam de biscuiti salata de vinete asiatica budinca de tofu cu textura fina cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post) placinte cu branza. Reteta de laura laurențiu adaugata la 15.09.2012. O reteta de zacusca de vinete dietetica. Zacusca de vinete se lasa la foc mic si se amesteca foarte des, acum se lipeste extrem de rapid.

De pe listă nu poate lipsi tradiţionala zacuscă de vinete, o gustare.

Această reţetă de zacuscă de vinete cu roșii şi ardei nu este una prea simplă, însă zacusca făcută după înainte să vă apucaţi efectiv de amestecarea ingredientelor pentru reteta de zacusca de vinete, puteţi să vă împărţiţi munca pe mai multe zile. Se coc vinetele si ardeii kapia, apoi se curata si se lasa la scurs. Alte retete de conserve pentru iarna: Zacusca de vinete este cea mai delicioasa conserva pentru iarna si nu cred ca exista gospodina sa nu o pregateasca. Se aleg vinete cât mai închise la culoare, lucioase şi pufoase la pipăit.

Mai multe retete de conserve pentru iarna gasiti aici. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se. 8 kg vinete, 3 kg ardei kapia, 3 kg de gogosari, 2 kg ceapa, 1 l suc de rosii, 2 plicuri de conservant, 1 l ulei, 5 foi de dafin, 3 linguri de sare mare, 1 lingurita piper macinat. 5.dați morcovii prin răzătoarea medie. Se aleg vinete cât mai închise la culoare, lucioase şi pufoase la pipăit.

Zacuscă De Vinete Cea Mai Iubită Retete Cu Laura Laurentiu Facebook
Zacuscă De Vinete Cea Mai Iubită Retete Cu Laura Laurentiu Facebook Source from : https://de-de.facebook.com/Retetecalamama/posts/zacusc%C4%83-de-vinete-cea-mai-iubit%C4%83-conserv%C4%83-a-rom%C3%A2nilorcum-zacusca-e-un-bun-proiec/10155624285135522/
Am pregatit o portie de zacusca (ies in jur de 32 de borcane de 400g) undeva pe la sfarsitul lui august. Dar pt cine adora gustul acestui preparat. Zacusca de vinete este deliciul iubit de toată lumea. 10 kg vinete, 5 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 1 kg bulion, sare, piper boabe, 2 frunze dafin., este foarte mult de lucru, avand in vedere ca se coc si se curata vinetele si gogosarul, apoi si pt curatul si macinatul cepei trebuie timp si rabdare. Se păstrează excelent pe parcursul întregii ierni și reprezintă o gustare minunată!

5.dați morcovii prin răzătoarea medie.

Zacusca de vinete cu morcovi. 8 kg vinete, 3 kg ardei kapia, 3 kg de gogosari, 2 kg ceapa, 1 l suc de rosii, 2 plicuri de conservant, 1 l ulei, 5 foi de dafin, 3 linguri de sare mare, 1 lingurita piper macinat. Daca sunteti amatori de zacusca sau ghiveci de legume la borcan atunci va recomand si O reteta de zacusca de vinete dietetica. Vinetele spalate se gauresc in diferite locuri cu varful subtire al unui cutit si se pun la copt in cuptor cu ardeii.

Retete si ideii de mancaruri adunate din intreaga lume. Vezi si reteta video pentru reteta video: 1.tăiați vinetele curățate de coajă și cepele în cubulețe. Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se. Se coc vinetele si ardeii kapia, apoi se curata si se lasa la scurs.

Reteta De Zacusca De Vinete Youtube
Reteta De Zacusca De Vinete Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=cmF6rZWkfjI
Adăugați sare, foile de dafin iar când începe să fiarbă bine faceți focul mic. Zacusca de vinete cu morcovi. Se coc direct pe flacăra aragazului sau pe grătar. Din aceste ingrediente noi am obținut 7 borcane de 500 ml de zacuscă. Reteta simpla si usoara de zacusca de vinete, o zacusca aromata si gustoasa, potrivita pentru orice masa, chiar si una mai festiva, cu produse traditionale.

Alte retete de conserve pentru iarna:

Toamna este sezonul în care gospodinele toamna bate la uşă, iar gospodinele îşi umplu cămara cu bunătăţi. De pe listă nu poate lipsi tradiţionala zacuscă de vinete, o gustare. Din aceste ingrediente noi am obținut 7 borcane de 500 ml de zacuscă. Zacusca de vinete se lasa la foc mic si se amesteca foarte des, acum se lipeste extrem de rapid. Zacusca de vinete este cea mai delicioasa conserva pentru iarna si nu cred ca exista gospodina sa nu o pregateasca.

Posting Komentar untuk "Retete De Zacusca De Vinete"