Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Ovidiu

Casa De Vanzare Ovidiu. Vila ovidiu luxury homes ofera spre vanzare apartamente complet mobilate si accesorizate! Imobiliare ovidiu › case de vânzare ovidiu. Vand casa p m in ovidiu cartier rezidential const 2010 teren 450mp deschidere 20m s c 220 s u 189 living bucatarie 2 grupuri sanitare scara interioara 2 terase c t garaj 3 dormitoare dressing 2 balcoane gri ovidiu 182350 anunturi ovidiu ot. Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri accesibile. 3 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Descopera 46 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la ovidiu, constanta (comuna). Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Et 1 din p+2 in pia?a ovidiu se vinde par?ial mobilat si utilat , 60 mp, intrare separat, curte micã, terasa închisã , balcon cu vedere spre pia?a ovidiu, doua dormitoare , camerã de zi, baie, bucãtãrie. Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare.

Anunturi Case De Vanzare Ovidiu Olx Ro
Anunturi Case De Vanzare Ovidiu Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/ovidiu/
Coiciu, casa 3 camere decomandate, renovata total, bucatarie pe comanda, baie mare cu. Pe teren se afla o constructie din chirpici cu 2 camere, o baie (64 mp) si anexe gospodaresti. Care este prețul minim pentru un apartament în ovidiu? Descopera 46 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la ovidiu, constanta (comuna). Imobiliare » case de vanzare.

8 camere 6 bai 283 m2 544 m2 teren.

Descopera 46 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la ovidiu, constanta (comuna). Strada exclusivista de case langa soseaua nationala, dar ferita de trafic. De la oferte cu diverse case recent construite disponibile spre vânzare pe homezz până la vile de lux complet mobilate în toate orașele mari și nu numai din românia este extrem de simplu să găsești. Înainte de expirarea acestui produs. Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial.

Care este prețul minim pentru un apartament în ovidiu? Vanzare 2 corpuri de casa.casa mare formata din 3 camere, baie, bucatarie si garaj, casa mica formata din 2 camere, baie si bucatarie.toate sunt vand casa in ovidiu langa lacului sutghiol, vedere la lac, si la mica distanta de centru. Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare. Suprafata totala construita 93.01mp din care suprafata utila este de 89.64mp bucatarie open space: Înainte de expirarea acestui produs.

4 Camere Casa De Vanzare Constanta Judet Ovidiu 4827077 Www Storia Ro
4 Camere Casa De Vanzare Constanta Judet Ovidiu 4827077 Www Storia Ro Source from : https://www.storia.ro/oferta/casa-ovidiu-IDkfK5.html
Casa ta, departe de casa! Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare. La momentul actual, în ovidiu sunt în vânzare 1 de apartamente. Sute de anunțuri imobiliare actualizate zilnic:

Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere.

De la oferte cu diverse case recent construite disponibile spre vânzare pe homezz până la vile de lux complet mobilate în toate orașele mari și nu numai din românia este extrem de simplu să găsești. Garsoniera de vanzare 12500 eur in ovidiu. Vanzare teren intravilan teren pe care exista o constructie demolabila de cca 60 mp,suprafata teren 1772 mp,cu loc de casa predau contract, loc de casa varianta ovidiu 1000mp(lotizabil), in spatele tomis plus. Vand casa p m in ovidiu cartier rezidential const 2010 teren 450mp deschidere 20m s c 220 s u 189 living bucatarie 2 grupuri sanitare scara interioara 2 terase c t garaj 3 dormitoare dressing 2 balcoane gri ovidiu 182350 anunturi ovidiu ot. Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere.

Strada exclusivista de case langa soseaua nationala, dar ferita de trafic. Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Vand casa 3 camere + teren oras ovidiu situata central, judetul constanta la 15 minute de statiunea mamaia. 69 de case vile de vanzare in ovidiu judetul constanta pe imobiliare ro. Imobil scos la vânzare in urmă cu 1438 de.

Constanta Ovidiu Casa 4 Camere Teren 554mp Pe Malul Lacului Siutghiol Actual Real Estate 736
Constanta Ovidiu Casa 4 Camere Teren 554mp Pe Malul Lacului Siutghiol Actual Real Estate 736 Source from : http://www.actualrealestate.ro/casa-vila-4-camere-de-vanzare-constanta-698.html
Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare. Vanzare 2 corpuri de casa.casa mare formata din 3 camere, baie, bucatarie si garaj, casa mica formata din 2 camere, baie si bucatarie.toate sunt vand casa in ovidiu langa lacului sutghiol, vedere la lac, si la mica distanta de centru. Vanzare teren intravilan teren pe care exista o constructie demolabila de cca 60 mp,suprafata teren 1772 mp,cu loc de casa predau contract, loc de casa varianta ovidiu 1000mp(lotizabil), in spatele tomis plus. Suprafata terenului este de 563 mp cu deschiderea de.

Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare.

Casa de vanzare 12 camere in ovidiu, central, suprafata utila: Sute de anunțuri imobiliare actualizate zilnic: 1 decembrie 280 m2 | 6 camere. Înainte de expirarea acestui produs. Imobiliare » case de vanzare.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Ovidiu"