Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cod Galben De Furtuni

Cod Galben De Furtuni. Cod galben de vijelii în jumătate din regiunile țării. Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă în zone din 19 judeţe, pe tot parcursul acestei zile. Administraţia naţională de meteorologie a emis, marţi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară. Point.md amintește că meteorologii nu au veşti prea bune pentru weekend. Update cod galben de furtuni pentru aproape toată ţara, începând cu ora 17.00 şi până luni seară.

Institutul naţional de hidrologie şi gospodărire a apelor (inhga) a emis, joi, o avertizare cod portocaliu de inundaţii, ce vizează bazinele superioare ale râurilor argeş şi râul târgului. Meteorologii au emis încă două atenționări cod galben de vijelii. O atenţionare de cod galben de furtuni a fost emisă, luni, de administraţia naţională de meteorologie (anm), aceasta fiind valabilă de marţi până miercuri, fiind vizată jumătatea de est a ţării. Home » cod galben de furtuni. Amintim că serviciul hidrometeorologic de stat a emis cod galben de ploi puternice, grindină și vijelie în toată țara.

Avertizare Nowcasting Cod Portocaliu și Galben De Furtuni Pentru Zone Din Neamț Cod Galben Pentru Localități Din Trei Județe Romania24 Ro
Avertizare Nowcasting Cod Portocaliu și Galben De Furtuni Pentru Zone Din Neamț Cod Galben Pentru Localități Din Trei Județe Romania24 Ro Source from : https://romania24.ro/avertizare-nowcasting-cod-portocaliu-si-galben-de-furtuni-pentru-zone-din-neamt-cod-galben-pentru-localitati-din-trei-judete-178117.html
Potrivit meteorologilor, avertizarea este valabilă până la ora 12:30. Point.md amintește că meteorologii nu au veşti prea bune pentru weekend. Administrația națională de meteorologie a emis astăzi o avertizare de cod galben de furtuni valabilă pentru jumătatea de vest a județului suceava. Institutul naţional de hidrologie şi gospodărire a apelor (inhga) a emis, joi, o avertizare cod portocaliu de inundaţii, ce vizează bazinele superioare ale râurilor argeş şi râul târgului. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore.

Sunt vizate mai bine de jumătate dintre prin urmare, prima atenționare de cod galben de furtuni intră în vigoare duminică, ora 16:00.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă de sâmbătă de la ora 14.00 până duminică la ora 23.00. Cod galben de furtuni în 29 de județe. O atenţionare de cod galben de furtuni a fost emisă, luni, de administraţia naţională de meteorologie (anm), aceasta fiind valabilă de marţi până miercuri, fiind vizată jumătatea de est a ţării. Administraţia naţională de meteorologie a emis, marţi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis o atenționare cod galben de furtuni și vijelii, valabilă pe întreg teritoriul a 21 de județe și pentru anumite zone din alte patru județe.

Vești proaste de la meteorologi pentru acestă săptămână. Anm transmite că de duminică dimineață, ora 10:00, până luni, ora 09:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate. Update cod galben de furtuni pentru aproape toată ţara, începând cu ora 17.00 şi până luni seară. Administraţia naţională de meteorologie a emis, marţi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară. Pe 13 şi 14 mai, a fost anunțat cod galben de averse puternice, descărcări electrice, grindină și vijelie.

Avertizare Nowcasting Cod Portocaliu și Galben De Furtuni Pentru Zone Din Neamț Cod Galben Pentru Localități Din Trei Județe Romania24 Ro
Avertizare Nowcasting Cod Portocaliu și Galben De Furtuni Pentru Zone Din Neamț Cod Galben Pentru Localități Din Trei Județe Romania24 Ro Source from : https://romania24.ro/avertizare-nowcasting-cod-portocaliu-si-galben-de-furtuni-pentru-zone-din-neamt-cod-galben-pentru-localitati-din-trei-judete-178117.html
Codul galben de furtuni, actualizat. Cod galben de furtuni în 29 de județe. Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă în zone din 19 judeţe, pe tot parcursul acestei zile. Administrația națională de meteorologie a emis o avertizare cod galben de „instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil din această seară, de de asemenea, județul hunedoara și o bună parte din transilvania se află sub cod galben de furtuni începând de la ora 14.00, până seara la ora 22.00. Cod galben de furtuni în 17 județe, azi, începând cu ora 13.00.

Administrația națională de meteorologie a emis astăzi o avertizare de cod galben de furtuni valabilă pentru jumătatea de vest a județului suceava.

Administraţia naţională de meteorologie a emis, marţi, o atenţionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabilă pentru mai multe zone din ţară. Administratia nationala de meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de tip cod galben de furtuni valabila pentru 32 de judete. Mircea vodă, medgidia, basdarabi, mereni, comana, negru vodă, independenţa, deleni, peştera. Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă în zone din 19 judeţe, pe tot parcursul acestei zile. Astfel, pentru judetele timis, arad, bihor, satu mare, salaj este valabil un avertisment care intra in vigoare miercuri la ora 12:00 si expira la ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, avertizarea este valabilă până la ora 12:30. Meteorologii au prelungit codul galben care expira astăzi la ora 10.00. Cod galben de furtuni în 29 de județe. Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis astăzi un cod galben de furtuni, valabil în mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis încă două atenționări cod galben de vijelii.

Cod Galben De Furtuni Pentru Zona De Munte A Județului Suceava Pană Luni Seara și Informare Meteo De Ploi Torențiale Pană Miercuri Dimineața
Cod Galben De Furtuni Pentru Zona De Munte A Județului Suceava Pană Luni Seara și Informare Meteo De Ploi Torențiale Pană Miercuri Dimineața Source from : https://www.newsbucovina.ro/actualitate/286607/cod-galben-de-furtuni-pentru-zona-de-munte-a-judetului-suceava-pana-luni-seara-si-informare-meteo-de-ploi-torentiale-pana-miercuri-dimineata
Cod galben de furtuni în 29 de județe. Anunţ de ultimă oră de la meteorologi! Meteorologii au emis o atenționare cod galben de furtuni și vijelii, valabilă pe întreg teritoriul a 21 de județe și pentru anumite zone din alte patru județe. Administraţia naţională de meteorologie a emis o atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică pentru majoritatea regiunilor ţării, valabilă începând de astăzi, ora 12:.00, şi până mâine, la ora 9:00. Codul galben de furtuni, actualizat.

Cod galben de vijelii în jumătate din regiunile țării.

Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis, miercuri, o avertizare cod galben de furtuni, valabilă în zone din 19 judeţe, pe tot parcursul acestei zile. Meteorologii au emis încă două atenționări cod galben de vijelii. Un alt cod galben de descărcări electrice, averse puternice cu grindină și vijelie a fost anunțat în toată moldova de către serviciul hidrometeorologic de stat, transmite noi.md. O atenţionare de cod galben de furtuni a fost emisă, luni, de administraţia naţională de meteorologie (anm), aceasta fiind valabilă de marţi până miercuri, fiind vizată jumătatea de est a ţării. Administraţia naţională de meteorologie (anm) a emis un cod galben de ploi torenţiale şi vijelii valabil în 25 de judeţe pe parcursul zilei de luni şi o atenţionare similară pentru 10 judeţe şi municipiul bucureşti, care va fi în vigoare până marţi dimineaţa.

Posting Komentar untuk "Cod Galben De Furtuni"